Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Робоча нарада в селищній раді: зміцнення інфраструктури та розвиток громади.

Дата: 16.08.2023 14:07
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

В сучасних умовах розвитку територіальних громад важливо забезпечити ефективне управління та вирішення нагальних питань, що стосуються життя і добробуту місцевого населення. Одним із ключових моментів у цьому процесі є регулярне проведення робочих нарад, на яких обговорюються актуальні питання розвитку громади. Один із таких прикладів - робоча нарада в Слобідській селищній раді, яка відбулася 16 серпня 2023 року під головуванням селищного голови Віктора ДОЦУЛЕНКА. На нараді були присутні: Людмила РЕШІТКО – староста сіл Мала Слобідка Правда, Наталя РЕШІТКО - начальник відділу освіти,  молоді, спорту, культури , туризму та охорони здоров’я,  Олександр РАКУХА – директор комунального підприємства «Водоканал Слобідка» та Олександр ПОЛЯКОВ - начальник комунальної установи «Місцева пожежна команда».

Робоча нарада стала важливою платформою для обговорення чотирьох актуальних питань.

Однією з ключових тем наради стало питання відновлення роботи артезіанської свердловини в селі Кирилівка. Забезпечення місцевих жителів чистою та доступною питною водою завжди було на першому плані для громади.

На нараді також приділила увагу продовженню робіт зі створення Центру надання адміністративних послуг, який має спростити процедуру отримання різних адміністративних послуг для місцевих мешканців.

Питання благоустрою населених пунктів завжди важливе для розвитку громади. Учасники наради розглянули плани щодо покращення інфраструктури та покращення естетичного вигляду.

Один з нагальних інфраструктурних проектів, обговорених на нараді, - це будівництво дороги в селі Мала Слобідка. Учасники обговорили найбільш оптимальні варіанти реалізації.

Під час робочої наради селищний голова та інші учасники дискусії акцентували увагу на необхідності плідної співпраці між місцевими органами влади, громадою та бізнесом для досягнення спільних цілей та забезпечення сталого розвитку. Такі наради стають важливими подіями у житті громади, де обговорюються проблеми та знаходяться конструктивні рішення для забезпечення кращого майбутнього для всіх жителів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних