Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Засідання комісії з питань захисту прав дитини 5 вересня 2023 року

Дата: 05.09.2023 13:52
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Сучасне українське суспільство робить акцент на захист прав дітей та їх гідне виховання та утримання. У цьому контексті велике значення має робота комісій, що діють при виконавчих комітетах рад. Сьогодні, 5 вересня 2023 року, відбулося засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Слобідської селищної ради, на якому головував селищний голова Віктор Доцуленко. На цьому засіданні розглядалися та обговорювалися важливі питання, пов'язані із захистом прав дітей та їхню соціальну підтримку.

Перший пункт порядку денного стосувався стану виконання опікунських обов'язків. На засідання було викликано 2 сім’ї, які перебувають в складних життєвих обставинах. Членів комісії цікавило, які заходи приймаються для захисту дітей, які перебувають під опікою чи піклуванням, і як вони адаптуються до нових умов. В ході обговорення було наголошено на необхідності посилення контролю за виконанням опікунських обов'язків.

Другий пункт порядку денного висвітлював питання стану утримання і виховання дітей в багатодітних сім'ях та виконання батьківських обов'язків. Члени комісії обговорювали проблеми, з якими зіштовхуються багатодітні сім'ї в сучасних умовах, а також обговорювалися можливі шляхи їх вирішення. Засідання виявилося плідним у висвітленні проблеми та формулюванні конкретних рекомендацій щодо підтримки багатодітних сімей.

Останній пункт порядку денного стосувався затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Комісія акцентувала увагу на тому, щоб ці плани були максимально індивідуалізованими та враховували особливості кожної дитини. Було підкреслено важливість системної роботи з такими дітьми та надання їм всебічної підтримки.

Засідання комісії було результативним. Голова селищної ради висловив свою підтримку всім ініціативам комісії та закликав всіх членів громади долучитися до зусиль у справі захисту та добробуту дітей.

Засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Слобідської селищної ради висвітило нагальні питання захисту та добробуту дітей в сучасному суспільстві. Воно показало, що захист прав дітей є пріоритетом для громади. Діти - це майбутнє нації, і їх права та добробут повинні бути завжди на першому плані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних