Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Робоча нарада в Слобідській селищній раді, яка відбулася 12 вересня 2023 року

Дата: 12.09.2023 13:18
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Робоча нарада, під головуванням селищного голови, є важливою подією для будь-якої громади. Це місце, де обговорюються найбільш актуальні питання, спрямовані на покращення життя жителів громади. На робочій нараді, яка відбулася 12 вересня 2023 року, під головування Слобідського селищного голови Віктора Доцуленка, було розглянуто ряд питань.

Безпека дітей є завжди першочерговим завданням для будь-якої громади. Нарада відзначила необхідність облаштування бомбосховища для школярів, яке б захищало їх в разі аварійної ситуації.

Якщо діти - це майбутнє нашої громади, то забезпечення їхнього належного харчування - це важлива складова. Обговорювалася можливість розширення програми харчування для школярів, з метою забезпечення їм здорових, ситних обідів.

Безпека громади від пожеж - це також дуже важлива тема, що обговорювалася під час наради. Було прийнято рішення про закінчення облаштування приміщення для місцевої пожежної команди. Це не лише підвищить швидкість реагування на пожежні випадки, але й допоможе забезпечити пожежників необхідними умовами для надання ефективної допомоги в разі надзвичайних ситуацій.

Робоча нарада під головуванням селищного голови є важливим інструментом для вирішення проблем і покращення життя громади. Обговорені питання є важливими для безпеки та добробуту жителів селищної ради. Рішення, прийняті на цій нараді, стануть кроком у напрямку покращення якості життя мешканців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних