Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

19 серпня селищний голова Віктор Доцуленко провів апаратну нараду на якій обговорив ряд нагальних питань, що потребують найшвидшого вирішення.

Дата: 19.09.2023 12:26
Кількість переглядів: 22

                Фото без опису 

                       Апаратна нарада під головуванням Слобідського селищного голови.
     19 серпня селищний  голова Віктор Доцуленко провів апаратну нараду, на якій обговорив ряд нагальних питань, що потребують найшвидшого вирішення.
   В засіданні взяли участь заступник селищного голови Вітайлій Михель, начальник фінансового відділу Анжела Коваль, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Габріелла Валуєва, начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, ЖКГ та благоустрою Наталя Покотило, головний спеціаліст юрисконсульт Василь Шевчук, начальник КП "Водоканал Слобідка" Олександр Ракуха. 
    На порядок денний наради винесено ряд питань, а саме питання щодо продовження проведення робіт по артсвердловині в смт Слобідка, які передбачають виголовлення технічної документації на об'єкт, роботи з підключення об'єкта до електричних мереж та інші). Заслухано доповідь начальника фінансового відділу щодо фінансового забезпечення даних робіт, які плануються завершити до кінця 2023 року. 
   По другому питанню заслухано доповідь заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталія Михеля, який довів до відома учасників про хід робіт по завершенню ремонту в приміщенні ЦНАПу та проведення ремонтних робіт та модернізації приміщення дитячого садочка в селі Мала Слобідка. За результатами обговорення селищний голова визначив терміни для завершення запланованих робіт та надав відповідні доручення відповідальним особам. 
   Крім цих питань, значна увага приділялася бюджетним питанням, переспективам, планам та готовності закладів освіти, культури та установ громади до опалювального сезону. Зокрема наголошено на достатньому забезпеченні генераторів паливом, які будуть використовуватись у разі відключення електроенергії. 
   " У громаді триває підготовка до опалювального сезону , але в умовах війни вона має бути в рази відповідальнішою, всі заплановані заходи треба провести вчасно. Зокрема, Віктор Миколайович акцентував увагу та тому, що інфраструктура багато в чому буде залежати від успіхів нашої армії на фронті. «Ми всі прекрасно розуміємо, що чим гірше буде рашистам на лінії фронту, тим більше вони лютуватимуть. Ми не знаємо, чи будуть відключення електрики,  але маємо максимально підготуватись до всього, поки ще є трохи часу», - підкреслив він.
   Заслухано доповідь начальника відділу земельниїх ресурсів про проводення робіт із землекористувачами щодо сплати орендної плати та податку за земельні ділянки, які є вкрай важливі та забезпечать наповнення місцевого бюджету. 
За результатами наради селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних