Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

18 жовтня 2023 року в приміщенні Слобідської селищної ради, під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулось позачергове ХХХ засідання сесії Слобідської селищної ради.

Дата: 19.10.2023 10:13
Кількість переглядів: 25

  Фото без опису

   18 жовтня 2023 року в приміщенні Слобідської селищної ради, під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулось позачергове ХХХ засідання сесії Слобідської селищної ради VІІІ скликання, яке  об'єднало обраних представників громади.
  Засідання розпочалось з хвилини мовчання для вшанування пам’яті Героїв – земляків Слобідської громади та всіх загиблих українців унаслідок збройної агресії російської федерації.
 Одним з перших питань, розглянутих на сесії, було питання про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період, доповідачем якого була начальник відділу, головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності Валуєва Г.І   Сесія також включала в себе обговорення питань щодо затвердження рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період та  про стан виконання  Закону України «Про звернення громадян» виконкомом Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області  протягом  9 місяців  2023 року. Доповідала - секретар  селищної ради Пан Т.А.
   Ще однією важливою темою обговорення було внесення змін  до рішення селищної ради від 15 грудня 2022 року № 767-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на 2023 рік». Зміни стосувались виділення з місцевого бюджету коштів відділу освіти для вирішення організаційних питань.  Також, 191 тис. грн. виділено на придбання  насосу для артсвердловини в селі Кирилівка та на оплату послуг автокрана, 25 тис.грн. на придбання автозапчастин для автомобіля КУ «Місцева пожежна команда». Після вивчення всіх пропозицій і докладної дискусії селищний голова наголосив, що зміни необхідно внести, так як вони враховують потреби для розвитку та життєдіяльності громади. Доповідала по даному питанню на начальник фінасового відділу Коваль А.В.
 Депутати заслухали доповідь начальника відділу ЦНАП про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг»  при виконавчому комітеті Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області  (в новій редакції). Рішення прийнято одноголосно.
  На порядок денний винесено надважливе питання про створення Алеї Слави в смт Слобідка по вулиці Незалежності, біля пам’ятника землякам, які загинули в період Другої світової війни. «Дуже сподіваємося, що кількість наших загиблих захисників не збільшиться, а Перемога вже не за горами. Але наш святий обов’язок – пам’ятати та цінувати подвиг воїнів і піклуватися про їхні родини. Відтепер кожен, хто проходитиме цією Алеєю, буде дивитися в очі загиблим Героям, згадувати тих, хто віддав найдорожче – життя, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України» – в своєму зверненні наголосив селищний голова. Ідея створення Алеї Слави підтримана депутатами одноголосно.
  Сесія також включала в себе обговорення земельних питань. Начальник відділу земельних ресурсів та комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою доповідала по питаннях про передачу в оренду об’єкту нерухомого майна шляхом проведення аукціону та земельних питаннях. Після обговорення, рішення прийняті одноголосно.
   На завершення сесії селищний голова подякував всім присутнім за плідну роботу та прийняті рішення, які стосуються добробуту Слобідської громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних