Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Новий етап розвитку громади: Відкриття центру надання адміністративних послуг.

Дата: 12.12.2023 20:55
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

В сучасному світі, де важко переоцінити роль інновацій та технологій у підвищенні якості життя громадян, відкриття центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) у громаді стає важливим етапом на шляху до модернізації та оптимізації. Урочисте подія відбулася за участю Слобідського селищного голови - Віктора ДОЦУЛЕНКА, заступника голови (начальника) районної державної (військової) адміністрації - Вадима МЕГІСА, начальника відділу адміністративних послуг, аналітики та цифрової взаємодії управління цифрового розвитку Одеської обласної державної (військової) адміністрації - Дарії ДЖУГАН.

Відкриття центру надання адміністративних послуг є частиною стратегії розвитку громади, яка спрямована на створення зручних умов для життя та роботи кожного мешканця. Цей крок покликаний полегшити доступ до адміністративних послуг та зробити їх більш доступними та ефективними.

Відкриття ЦНАП стало можливим завдяки активній праці голови Слобідської селищної ради – Віктора ДОЦУЛЕНКА, заступника голови Слобідської селищної ради – Віталія МИХЕЛЯ та всебічній підтримці та консультаціям заступника голови (начальника) районної державної (військової) адміністрації - Вадима МЕГІСА, начальника відділу адміністративних послуг, аналітики та цифрової взаємодії управління цифрового розвитку Одеської обласної державної (військової) адміністрації - Дарії ДЖУГАН.

Голова селищної ради в своїй промові відзначив вагу нового центру надання адміністративних послуг та його вплив на покращення якості життя мешканців. Заступник голови (начальника) РД(В)А висловив підтримку ініціативі та наголосив на тому, що влада на всіх рівнях повинна працювати разом на благо громади. Представник з ОД(В)А висловила надію на те, що відкриття ЦНАП стане новим етапом в розвитку громади.

Центр надання адміністративних послуг обладнаний сучасними технологіями, які дозволяють громадянам швидко та зручно отримати необхідні документи та послуги.

Відкриття ЦНАПу в Слобідській селищній раді є важливим кроком у напрямку розвитку та оптимізації адміністративних процесів. Участь голови селищної ради, заступника голови (начальника) РД(В)А адміністрації та начальника відділу адміністративних послуг, аналітики та цифрової взаємодії управління цифрового розвитку Одеської ОД(В)А свідчить про спільний підхід до вирішення питань громади та важливість залучення всіх рівнів влади для досягнення цілей спільного благополуччя.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних