Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

13 грудня 2023 року в Слобідській селищній раді відбулось чергове засідання сесії.

Дата: 14.12.2023 08:32
Кількість переглядів: 34

Фото без описуФото без опису

13 грудня 2023 року під головуванням селищного голови Віктора Доцуленка відбулось чергове ХХХІ засідання сесії Слобідської селищної ради VIII скликання. До порядку денного сесії були включені питання:

- Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих в міжсесійний період.

- Про затвердження рішень виконавчого комітету Слобідської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період.

- Про внесення змін до рішення Слобідської селищної ради  Одеської області від 26 листопада 2020 року № 09-VIII «Про затвердження структури виконавчих органів Слобідської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».

- Про внесення змін  до рішення селищної ради від 15 грудня 2022 року № 767-VIII «Про бюджет Слобідської селищної територіальної громади на        2023 рік».

- Про бюджет  Слобідської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Про затвердження Програми заходів національного спротиву Слобідської селищної ради  на 2024 рік.

Про затвердження комплексної Програми «Безпечна Слобідщина» на 2024 – 2026 роки.

- Про організацію громадських робіт на підприємствах, в установах та організаціях Слобідської селищної ради на 2024 рік.

Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території  Слобідської  селищної  ради Подільського району  Одеської області.

- Про надання дозволу КП «Водоканал Слобідка» на передачу основних засобів, а саме  насоса глибинного,  в оренду, без проведення аукціону.

- Про перейменування  вулиць в населених пунктах Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області.

- Про обговорення питання щодо введення в дію  Комунальним підприємством «Водоканал Слобідка» тарифів на водопостачання та водовідведення на території Слобідської селищної ради на 2024 рік.

Про надання філії «Балтське лісове господарство» державного спеціалізованого господарства підприємства «Ліси України» в постійне користування земельні  ділянки для ведення лісового  господарства  і пов’язаних з них послуг  на території Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області.

- Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під полезахисними лісосмугами на території Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області.

- Про надання  дозволу  військовій частині 2196 (2 прикордонний загін) на розробку  проекту землеустрою щодо  відведення  земельних ділянок (їх частин) із земель комунальної власності в постійне користування зі зміню цільового призначення  для розміщення  та постійної діяльності Державної прикордонної  служби України.

- Про  надання дозволу на виготовлення   проекту землеустрою, щодо відведення  земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби.

- Про  виділення  земельної  частки (паю) в натурі (на місцевості)  для ведення   товарного сільськогосподарського виробництва на території Слобідської  селищної  ради Подільського району Одеської області , за межами населеного  пункту Тимкове.

- Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі  (на місцевості) для будівництва  і обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка),  на території  Слобідської  селищної ради Подільського  району Одеської області  за адресою:  селище  Слобідка, вулиця Калинова.

- Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі  (на місцевості)  для будівництва  і обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка),  на території  Слобідської  селищної ради Подільського  району Одеської області  за адресою:  селище  Слобідка,  провулок Героїв Вітчизни.

- Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі  (на місцевості) для будівництва  і обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка),  на території  Слобідської  селищної ради Подільського  району Одеської області  за адресою: селище  Слобідка,  вулиця Пушкіна.

- Про затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі  (на місцевості) для будівництва  і обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка),  на території  Слобідської  селищної ради Подільського  району Одеської області  за адресою  селище  Слобідка ,  вулиця Івана Дороховського.

- Про  затвердження технічної документації із землеустрою   щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності  на території Слобідської  селищної ради Подільського району Одеської області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних