Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Зустріч селищного голови Віктора Доцуленка з начальником Кодимської ДПІ ГУ ДПС в Одеській області Сергієм Водько.

Дата: 14.12.2023 12:51
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Сьогодні, в Слобідській селищній раді Подільського району Одеської області відбулася зустріч селищного голови Віктора Доцуленка з начальником Кодимської державної податкової інспекції Головного управління ДПС в Одеській області Сергієм Водько. Зустріч відбулася в теплій та конструктивній атмосфері. Начальник Кодимської ДПІ розповів кому і коли необхідно платити мінімальне податкове зобов’язання за 2022 рік.

Застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та програмних реєстраторів розрахункових операцій (ПРРО) стало ще однією важливою темою обговорення. Сторони обговорили питання пов'язані із впровадженням та ефективним використанням цих пристроїв в громаді.

Однією з ініціатив Державної податкової служби України є просування мобільного застосунку "Моя податкова". Сергій Водько розповів про можливості цього застосунку та його перевагах для громадян та бізнесу. Селищний голова висловив зацікавленість у впровадженні цього інноваційного інструменту.

Зустріч стала важливою платформою для взаєморозуміння та спільного пошуку рішень щодо податкових питань в громаді. Обговорені теми стали стартовим пунктом для подальшого співпраці та впровадження покращень в сфері податкової політики. Важливою є активна участь обох сторін у вирішенні питань, що стосуються як громадян, так і бізнесу, для досягнення більш ефективної та справедливої системи оподаткування в селищній раді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних