Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Проаналізували зроблене, намітили основне.

Дата: 26.12.2023 09:52
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

     25 грудня 2023 року Слобідський селищний голова Віктор Доцуленко провів щотижневу понеділкову  нараду, в якій взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Михель, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я Анжеліка Слободянюк, керівники комунальних підприємств.

   Насамперед  очільник громади  вчергове наголосив на тому, що  маємо якомога  активніше допомагати  нашим військовим, адже там, на передових рубежах  захисту нашої країни, де нині ведуться дуже активні бойові дії, вона дуже потрібна. А, повернувшись до  справ суто господарських, зазначив, що також  першочергово потрібно подбати про чистоту і порядок скрізь і всюди тут, на місцях, бо на  Різдвяні та Новорічні свята  люди мають жити в охайній та красивій  громаді.

   Особливу увагу учасники наради приділили питанню освіти. Це не випадково, адже освіта є однією з ключових складових розвитку будь-якого населеного пункту і має важливий вплив на майбутнє громади та її мешканців.

   Завершення року для керівників комунальних підприємств є часом для огляду досягнень та визначення найбільш суттєвих аспектів їхньої діяльності. Заслухали звіти керівників з ключових показників ефективності, таких як фінансовий стан підприємств, рівень обслуговування та робота персоналу. Цей аналіз дозволяє визначити сильні та слабкі сторони, а також виявити області, які потребують удосконалення. Обговорили стратегічні напрямки для майбутнього розвитку комунальних підприємств.

   Після живої дискусії та обговорення всіх питань, були прийняті конкретні рішення та плани дій, які будуть реалізовані в найближчому майбутньому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних