Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Участь заступника Слобідського селищного голови в черговому зaciданні Координаційного центру підтримки населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації.

Дата: 28.12.2023 09:24
Кількість переглядів: 11

Фото без опису

27 грудня 2023 року відбулось чергове зaciдання Координаційного центру підтримки населення при Одеській обласній державній (військовій) адміністрації під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації, голови Координаційного центру Дмитра РАДУЛОВА.

За дорученням Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко участь в онлайн засіданні взяв його заступник з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Михель.

На порядок денний засідання винесено та розглянуто питання:

  • Створення ветеранського простору на території громад області (надання дієвої допомоги ветеранам війни, в тому числі iз залученням до роботи самих ветеранів — рівний-рівному;
  • Проблемні питання, які виникають у зв'язку з відсутністю чіткого алгоритму дій. Розробка дорожньої карти сервісів і соціальних послуг Одещини під час переходу від військового до цивільного життя.

Обговорили також різні питання, оголошено плани на майбутнє, включаючи підготовку конкретних кроків для реалізації ініціатив та визначення відповідальних структур для їх впровадження. Засідання визначило новий етап в підтримці ветеранів, спрямований на забезпечення їх успішного впровадження у цивільне життя та підтверджує важливість спільної роботи влади та громад щодо забезпечення належної підтримки та інтеграції тих, хто служив на захисті рідної землі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних