Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

1 березня 2024 року під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Дата: 01.03.2024 10:10
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

   1 березня 2024 року під головуванням селищного голови Віктора Доцуленко відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

Основними питаннями, які розглядалися на засіданні, були:

- Про затвердження «Комплексного плану» заходів щодо профілактики захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (у тому числі COVID-19) на території Слобідської селищної ради.    

- Про посилення заходів реагування щодо попередження розповсюдження захворюваності на кір на території Слобідської селищної ради.

 - Про стан поводження з несанкціонованими сміттєзвалищами.

- Про вжиття заходів щодо покращення стану укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту і створення належних умов для перебування у них на території Слобідської селищної ради.

- Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення Слобідської селищної громади у весняно-літній період 2024 року.

- Про ускладнення епідемічної ситуації з грипу та ГРВІ та впровадження протиепідемічних заходів щодо попередження епідемічного поширення інфекції серед населення Слобідської селищної громади.

За результатами обговорення комісією ТЕБ та НС було прийнято ряд рішень, спрямованих на забезпечення безпеки життєдіяльності населення селища.

Зокрема, було вирішено:

Відділу освіти - розробити план заходів профілактики захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (у тому числі COVID-19) серед населення Слобідської громади, у разі необхідності проводити корегування його.

Слобідській лікарняній амбулаторії загальної практики, сімейної медицини - забезпечити взаємодію з органами охорони здоров’я та закладами освіти виконання обсягів профілактичних щеплень населення, у тому числі проти кору, на території Слобідської громади.

Відділу комунальної власності - здійснити заходи з виявлення і ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ в межах території Слобідської селищної громади, тримати на постійному контролі та надавати інформацію щодо проведеної роботи Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації.

Балансоутримувачам об’єктів ЗС - забезпечити безперешкодний доступ до об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту населення Слобідської селищної громади, встановити (при необхідності оновити) таблички місць знаходження об’єктів фонду захисних споруд із застосуванням емблеми (знаку), проведення додаткового інформування населення про місця розташування об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту на території Слобідської селищної громади.

Фінансовому відділу селищної ради - передбачити кошти на фінансування заходів з покращення стану готовності захисних споруд цивільного захисту на території Слобідської селищної ради.

Комісії з оцінювання стану захисних споруд ЦЗ - продовжувати проведення щоквартальних перевірок (комісійних обстежень) на території Слобідської селищної громади усіх об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту.

КП «Водоканал Слобідка» Слобідської селищної ради - забезпечити проведення комісійних перевірок об’єктів централізованого та нецентралізованого водопостачання, лабораторних досліджень якості  питної води після проведення ремонтів на мережах та об’єктах водопостачання і після ліквідації аварій,  забезпечення виконання регіональної програми «Питна вода Одещини» на 2021-2024 рр., затвердженої рішенням Одеської обласної ради від 16.04.2021 №141-VIII.

Селищний голова Віктор Доцуленко наголосив на важливості виконання прийнятих рішень та закликав усіх членів комісії ТЕБ та НС до активної роботи.

За результатами засідання комісії ТЕБ та НС було підготовлено протокол, який буде розміщено на офіційному сайті селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних