Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

22 березня 2024 року на особистий прийом до Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко завітали мешканці громади.

Дата: 22.03.2024 14:00
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

     Сьогодні, 22 березня 2024 року на особистий прийом до Слобідського селищного голови Віктора Доцуленко завітали мешканці громади з питаннями щодо можливості працевлаштування, надання допомоги та іншими побутовими питаннями. 

Також темою обговорення стало питання щодо проведення оптимізації освітніх закладів в громаді, новиною якою занепокоєні батьки учнів, педагогічні колективи та вся громадськість. В своєму зверненні  до голови громади заявники наголосили «Просимо владу, дивлячись в майбутнє, ніколи не забувати, що від рішення причетних до цього питання, залежить доля маленьких людей – учнівства. І не тільки – а й майбутнє нашої громади».

Після обговорення, селищний голова довів до відома відвідувачів, що всі питання , які порушені заявниками взяті на його особистий контроль. Стосовно проведення процедури оптимізації освітніх закладів громади наголосив, що всі остаточні рішення будуть прийматися тільки після проведення громадського обговорення, в яких будуть врахована кожна думка та кожна пропозиція мешканців громади.  

Довідково по питанню проведення оптимізації освітніх закладів : повідомлення про проведення публічного громадського обговорення у формі надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді) та графік проведення зустрічей з громадськістю та колективами ЗЗСО на території сіл громади опубліковано на офіційному сайті Слобідської селищної ради та сторінці «Слобідська селищна рада» в мережі фейсбук та в групи громади.

Пропозиції і звернення, що будуть висловлені під час публічних громадських обговорень, будуть доведені до відома депутатів Слобідської селищної ради для врахування при ухваленні рішень щодо оптимізації мережі закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних