Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

ВІДБУЛАСЯ НАРАДА З ПИТАННЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗАХОДІВ МОБІЛІЗАЦІЇ НА ТЕРИТОРІЇ СЛОБІДСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.

Дата: 04.04.2024 11:31
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

   4 квітня 2024 року з робочим візитом доСлобідської селищної ради завітав начальник 3-го відділу Подільського районного ТЦК та СП підполковник Юрій САМОЙЛЕНКО.

Метою візиту було проведення робочої наради з питання проведення заходів мобілізації на території Слобідської селищної ради. Нарада відбулася за участю  Слобідського селищного голови Віктора ДОЦУЛЕНКО, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Віталія МИХЕЛЯ, старост сіл громади Людмили РЕШІТКО та Лариси КАЛДАР та завідувачки сектору організаційної і кадрової роботи та документообігу, на який покладено завдання щодо ведення військового обліку військовозобов'язаних та призовників Людмили РЕШІТКО.   

В ході наради обговорили важливість виконання мобілізаційних заходів; спільний алгоритм дій РТЦК та СП з органами місцевого самоврядування, районної військової адміністрації щодо виконання визначених завдань із призову мобілізаційних ресурсів, питання організації та забезпечення оповіщення і своєчасного прибуття громадян, які призиваються на військову службу. 

За результатами наради учасники отримали вичерпну інформацію щодо подальшої роботи з питань мобілізації та оборони. Начальник 3-го відділу Подільського районного ТЦК та СП підполковник Юрій САМОЙЛЕНКО наголосив на виконанні територіальною громадою законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію, а також мали можливість у форматі діалогу з’ясувати окремі питання та отримати всі необхідні роз’яснення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних