Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Слобідської селищної ради: пріоритети та заходи на 2024 рік

Дата: 24.04.2024 11:46
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

У сучасних умовах забезпечення безпеки та благополуччя населення стає однією з ключових пріоритетних завдань владних структур. Важливою складовою цього процесу є регулярні засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій селищної ради, на яких обговорюються та ухвалюються стратегічні заходи щодо запобігання та реагування на різноманітні загрози.

На останньому засіданні Комісії, яке відбулося 24 квітня, був розглянутий широкий спектр питань, пов'язаних з техногенно-екологічною безпекою та надзвичайними ситуаціями. Особлива увага була приділена наступним аспектам:

I. Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення Слобідської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року.

II. Про системне запобігання утворенню та ліквідацію несанкціонованих та стихійних звалищ побутових відходів на території Слобідської ТГ.

ІІІ. Про вжиття заходів щодо покращення стану укриття населення у фонді захисних споруд цивільного захисту Слобідської ТГ і створення належних умов для їх перебування у них людей.

IV. Про заходи щодо забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2024 року та затвердження Комплексного плану дій Слобідської ТГ щодо забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2024 року.

V. Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів і сільгоспугідь у літній період 2024 року на території Слобідської ТГ.

VI. Про стан утворення та функціонування місцевих пожежнорятувальних підрозділів (місцевої (добровільної) пожежної охорони) Слобідської ТГ.

VIІ. Про посилення протипожежного захисту під час збирання, зберігання врожаю і заготівлі грубих кормів на території Слобідської ТГ у 2024 році.

Засідання Комісії стало важливим кроком у напрямку покращення техногенно-екологічної безпеки та забезпечення надзвичайної ситуаційної готовності на території селищної ради. Впровадження затверджених заходів сприятиме збереженню життя та здоров'я громадян, а також зменшенню можливих матеріальних збитків внаслідок негативних наслідків надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних