Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Відбулося засідання виконавчого комітету.

Дата: 11.06.2024 11:16
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

   Сьогодні, 11 червня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Слобідської селищної  ради, яке провів селищний голова Віктор Доцуленко. Під час засідання розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.
  У рамках засідання заслухали доповідь про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» у виконавчому комітеті Слобідської селищної ради Подільського району Одеської області у травні 2024 року. Доповідач - Доцуленко Віктор Миколайович селищний голова.  Внесли змін до рішення селищної ради від 13 грудня 2023 року № 872-VІІІ «Про бюджет Слобідської селищної  територіальної громади на 2024 рік». Зміни стосуються уточненню розпису асигнувань, а саме перерозподілу коштів на оздоровлення та відпочинок дітей та оплата послуг з обслуговування та технічного контролю автотранспорту, який обслуговує заклади загальної середньої освіти. Доповідч Коваль А.В. – начальник фінансового відділу Слобідської селищної ради.
   Розглянули заяву про заборону проїзду через греблю вантажного транспорту, який руйнує її. Рішення прийнято одноголосно.
  Ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей ( про взяття неповнолітніх мешканців громади на квартирний облік і включення їх до списків осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень) - доповідала по даному питанню начальник служби у справах дітей Козак С.В. 
  Розглянули три заяви громадян про надання одноразової матеріальної  грошової допомоги мешканцям Слобідської селищної ради, в результаті обговорення прийняли відповідні рішення.
  У різному обговорили земельні питання.
З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних