Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Липня, 2021 р., 15:28
Івана Купала – східнослов’янське свято, яке традиційно відзначають в ніч перед Івановим днем з 6 на 7 липня. Шановні жителі Слобідської громади!
28 Червня, 2021 р., 08:24
  Шановна Слобідська громадо, дорогі українці!     25 років тому відбулася справді значима історична подія, яка гідно увінчує розвиток українського народу – була прийнята нова Конституція України – перша Конституція незалежної української держави. Цей надзвичайно важливий  документ 1996 року увійшов в суспільне життя, як головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Зараз ми маємо унікальний шанс – реалізувати в нашому житті усі засади Конституції України: благородні  ідеали людської гідності, справедливості, свободи і демократії, закладені в Конституції України.   Тож вітаю  усіх Вас, шановні жителі громади, з 25-річчям від дня прийняття Конституції України, висловлюю впевненість, що громадянська злагода – найважливіше досягнення нашого суспільства – стане запорукою позитивних змін в державі і якнайшвидшого розвитку її економіки. Розбудова України, а отже, достаток і достойне життя її громадян, залежить лише від нашої спільної напруженої праці.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних