Слобідська громада

Одеська область, Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Грудня, 2021 р., 14:56
За інформацією Подільського районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» захворюваність на COVID-19 по Слобідській громаді станом на 01 грудня 2021 року:
02 Грудня, 2021 р., 11:24
Підтримка розвитку особистих селянських господарств Регіональною Програмою розвитку агропромислового комплексу Одеської області на 2019-2023 роки «Аграрна Одещина», що затверджена рішенням Одеської облради від 21.12.2018 № 837-VII та Порядком використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на виконання заходів Програми передбачено фінансування у 2021 році напряму часткова компенсація вартості доїльного обладнання фізичним особам та фізичним особампідприємцям, що утримують не менше 3 корів у розмірі 50 % вартості доїльної установки (без урахування податку на додану вартість), але не більше 5000 гривень. На засіданні Комісії з призначення фінансової підтримки з обласного бюджету суб’єктам господарювання у галузі сільського господарства що відбулося 25 листопада 2021 року розглянуто подані пакети документів від заявників та затверджено перелік одержувачів бюджетних коштів на отримання фінансової підтримки з обласного бюджету за напрямом часткова компенсація вартості доїльного обладнання для особистих селянських господарств. Фінансова підтримка буде надана на 9 домогосподарств за придбання установок індивідуального доїння на суму 23400,00 гривень. Фізичні особи-підприємці – сімейні фермерські господарства, фізичні особи – громадяни, що утримують не менше 3 корів отримають компенсацію вартості придбання доїльного обладнання у грудні 2021 року
30 Листопада, 2021 р., 11:37
30 листопада начальник фінансового відділу Слобідської селищної ради Коваль А.В., спеціаліст II категорії фінансового відділу Козаченко Т.Г. та фахівець із соціальної роботи селищної ради Ломова С.С. взяли онлайн участь у засіданні колегії Одеської обласної державної адміністрації. На порядку денному колегії розглядались питання про підсумки виконання місцевих бюджетів Одеської області за 9 місяців 2021 року , про стан підвищення рівня заробітної плати та легалізації зайнятості населення у територіальних громадах, про стан реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в Одеській області та про представлення до нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних